UTOK 500 Q - profită de ofertă

Posted by Randy on Sunday 8 December 2013 0

          UTOK 500 Q este un smartphone autohton ce se impune în faţa marilor producatori prin performanţă, dar mai ales prin preţ! La prima vedere pare un smartphone bine finisat ce promite foarte mult. Am spus pare? Nu pare, ci este un adevărat concurent pentru piaţa românească!

  • Display & Carcasă



          Ţin să vă spun că acest telefon vine cu un display foarte bun. Este vorba despre un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie FULL HD de 1920x1080. Filmele se vor vedea perfect pe acest tip de display, combinaţia dintre ecranul de 5 inci şi rezoluţia FULL HD fiind ideală. UTOK este un producător ce ţine la calitatea display-ului. La modelul 470 Q (ce are un ecran de 4,7 inci) UTOQ a adoptat un display cu rezolutie 720p, neafectând calitatea imaginii şi crescând autonimia. Fiind un model de top 500 Q are un display FULL HD deoarece are şi un display mai mare. Astfel, UTOK îmbină perfect rezoluţia optimă în funcţie de marimea display-ului.
          Carcasa arată foarte bine şi este foarte bine finisată. Orice producător are grijă, de altfel, de micile detalii.
Notă Display & Carcasă: 10


  • CPU & GPU


          Puterea de procesare al acestui smartphone este foarte mare. Vorbim despre un quad core tactat la 1,5 Ghz ce utilizează nuclee ARM Cortex A7. Procesorul grafic este PowerVR SGX 544MP ce poate rula orice joc. Această combinaţie între un Cortex A7 şi PowerVR SGX 544 fac din acest telefon unul de top. Eficienţa energetică permite să ne jucăm mult mai mult timp. Comparând un UTOK 500 Q şi un Galaxy S4 într-un benchmark putem observa că Samsung obţine de 3 ori mai multe puncte, însă unde este această diferenţă într-un joc? În timp ce un Galaxy S4 se descarcă în câteva minute, UTOQ încă rezistă, iar performanţa în jocuri este asemănătoare (diferă doar timpul de încărcare). Este ca şi când aţi vrea să ajungeţi mai repede la o destinaţie utilizând un Lamborghini pe un drum din România în loc să luaţi un BMW. Drumul este aplicaţia, iar cele două sunt maşini sunt telefoanele. Trageţi voi concluzia (nu uitaţi de consum).
Notă CPU & GPU:  10


  • Memorie internă & Memorie RAM

          La acest capitol UTOK nu oferă o performanţă prea mare. Vorbim de 4 GB memorie internă şi doar 1GB de memorie RAM. Avem însă suport pentru card de maxim 32 GB, ceea ce spun că este suficient. De altfel, aproape toate telefoanele oferă suport pentru card de 32 GB.
Notă Memorie internă & Memorie RAM: 8


  • Multimedia: Cameră foto 


          Pentru mulţi un telefon bun vine şi cu o cameră performantă. UTOK are o cameră de 13MP cu LED ce poate filma FULL HD. Camera secundară are 2MP.          
Notă Cameră foto: 10

  • Baterie & Conectivitate

          Bateria are 2200 mAh, ce pot să spun că rezistă la o zi de utilizare. Ar fi putut sa fie totuşi 3000 mAh, însă asta nu este o problemă aşa de mare. La capitolul conectivitate vorbim despre un telefon Dual SIM ce oferă 3G, G-Senzor, Senzor de proximitate, Senzor de lumină, Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, Edge, GPRS, GPS, A-GPS, Bluetooth, FM Radio, Micro USB, Micro SD, Intrare pentru căşti 3,5 mm.
Notă Baterie & Conectivitate: 9.4

Per total UTOK este cea mai bună alegere pentru un device de 5 inci Dual SIM şi cu performanţe foarte bune în jocuri, navigat pe internet, poze. Preţul lui este de 1.499 lei, însă este disponibil la doar 1.199 lei până la data de 15.12 2013, aşa că profitaţi acum de această ofertă!


Teknocez

Teknocez este un blog dedicat telefoanelor mobile.

Fii la curent cu tot ceea ce este nou!

Abonează-te prin email și vei primi zilnic cele mai noi știri.

Share This Post

Postări similare

0 comments:

Contactați-ne!

Name

Email *

Message *

Comentarii

© 2013 Teknocez. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Teknocez. Template modificat de Andrei Dănuț.
back to top