(Update): Meizu MX4 Ubuntu Edition a fost lansat

Posted by Randy on Sunday 17 May 2015 0


          Meizu MX4 Ubuntu Edition este un smartphone ce vine preinstalat cu sistemul de operare al celor de la Canonical. Specificaţiile telefonului nu ar trebui să difere faţă de un MX4.
          Astfel, telefonul ar trebui să deţină un display de 5,36 inci cu rezoluţie de 1920 x 1152 pixeli, alături de un procesor octa core şi anume MediaTek MT6595 tactat la 2,2 Ghz. Memoria RAM de pe MX4 este de 2GB, iar cea internă variază de la 16 la 64GB. Modelul MX4 nu suportă card de memorie. Camera este şi ea foarte bună, având 20,7MP.
          Sunt curios să văd daca Meizu a păstrat fix aceleaşi componente pentru MX4 Ubuntu Edition. Aş fi mai încântat dacă văd un procesor pe 64 de biţi pe acest model.

UPDATE:
          Specificaţiile pentru Meizu MX4 UE au rămas nechimbate faţă de versiunea MX4. Procesorul este un MediaTek MT6595 care are o frecvenţă de 2,2 Ghz fiind un octa core cu un chipset grafic performant. Cu toate că un model lansat la mijocul lui 2015 nu vine cu un procesor pe 64 de biţi, asta nu reprezintă o problema, deoarece MT6595 este un procesor încă de top.  
          Nu ar mai fi nimic de spus legat de acest telefon. Cu sigurantă si utilizatorii de MX4 vor putea instala Ubuntu pentru acest telefon.

Teknocez

Teknocez este un blog dedicat telefoanelor mobile.

Fii la curent cu tot ceea ce este nou!

Abonează-te prin email și vei primi zilnic cele mai noi știri.

Share This Post

Postări similare

0 comments:

Contactați-ne!

Name

Email *

Message *

Comentarii

© 2013 Teknocez. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Teknocez. Template modificat de Andrei Dănuț.
back to top