Xolo Chromebook - Rockchip RK3288 & 200$

Posted by Randy on Saturday 16 May 2015 0


          Pentru cei care îşi doresc un Chromebook, dar banii sunt o problemă, Xolo introduce un model foarte ieftin. Specificaţiile sunt bune, dar preţul de doar 200 de dolari adică 782 de lei îl fac o alegere demnă de luat în serios.
          Chromebook nu este un laptop obişnuit pentru că se bazează pe tehnologia cloud pentru stocarea fişierelor si aplicaţiilor. Asta înseamna că nu este necesar ca un producător să pună mult spaţiu de stocare. Aşa a făcut şi Xolo, iar Xolo Chromebook vine cu doar 16GB spaţiu de stocare (10Gb utilizabili) şi suport pentru microSD. Pot să spun că este suficient, mai ales că spaţiul nu este o problemă cu Google Cloud care oferă 115GB gratuit. 
          Procesorul de pe acest terminal este un Rockchip RK3288 care are patru nuclee ARM Cortex A17, iar memoria RAM are 2GB. Display-ul are 11.6 inci si rezolutie de 1366 x 768.
          Pentru ce este util un Chromebook? Un astfel de ultrabook este folosit pentru cei care calatoresc mult (şi au mereu acces la internet) şi vor ceva mic, portabil şi ieftin. Eu nu sunt fanul lor, pentru că le consider nefolositoare pentru nevoile mele, însă sunt bune pentru cei ce vor să utilizeze doar facebook sau să vizualizeze filme. În general, un Chromebook este bun pentru multimedia, însă fără internet devine cam inutil.

Tagged as: ,
Teknocez

Teknocez este un blog dedicat telefoanelor mobile.

Fii la curent cu tot ceea ce este nou!

Abonează-te prin email și vei primi zilnic cele mai noi știri.

Share This Post

Postări similare

0 comments:

Contactați-ne!

Name

Email *

Message *

Comentarii

© 2013 Teknocez. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Teknocez. Template modificat de Andrei Dănuț.
back to top